Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τοποθετήθηκαν οι ταμπέλες κατά μήκος της παραλίας ..εκεί που γεννάνε οι χελώνες και δεν πρέπει να μπαίνουν τα 4Χ4 . Φυσικά δεν πετάμε και τα σκουπίδια μας ...αλλά τα βάζουμε στα καλαθάκια. (άλλο αν υπάρχουν ή όχι)
Οι παραλίες μας πρέπει να ήταν ήδη καθαρές, και επειδή ξέρω οτι γίνονται οι ενέργειες για τις γαλάζιες σημαίες, εκεί στο Τελωνείο ως το γήπεδο, βλέπω οτι θέλει δουλειά πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: