Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ.....

Στο κατάμεστο από μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς τους αμφιθέατρο του Δημαρχείο Κισάμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ενημερωτική εκδήλωση για "τα τροχαία ατυχήματα στην εφηβεία".
Η διοργάνωση ανήκε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κισάμου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κισσάμου, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου και την Νεολαία Κισάμου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ομιλίες: του Υπαστυνόμου Σταύρου Γεωργαλή με θέμα "Τήρηση του Κ.Ο.Κ.", της Διευθύντριας του 1ου Γυμνασίου Αντωνίας Μαζοκοπάκη με θέμα "Οδική Ασφάλεια και Γονείς" και της Διευθύντριας του ΕΕΕΚ Νεκταρίας Καβρουλάκη, της οποία ακολούθησε 5λεπτο βίντεο του ΕΕΕ Κισάμου.
Σαν επίλογο της εκδηλώσης, πραγματοποιήθηκε θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΕΕΕ Κισάμου, με τίτλο "Ο μεθυσμένος Οδηγός".
Τη Δημοτική Αρχή Κισάμου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος (υπεύθυνος σε θέματα παιδείας) Μανώλης Δερουκάκης, ο πρόεδρος της Β'βάθμιας σχολικής επιτροπής, Βασίλης Γλαμπεδάκης και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: