Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΣΕΜΙΜΑΡΙΟ ..ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τι κι αν εκείνος τους έφερε τον Ρόναλντ Χάιφετζ, καθηγητάρα του Χάρβαρντ, για να τους μάθει να διαχειρίζονται τις κρίσεις που οι ίδιοι δημιουργούν, οι περισσότεροι βαθυπράσινοι υπουργοί και περιφερειάρχες προτίμησαν να ασχοληθούν με πιο δημιουργικά πράγματα. Τι κι αν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός επόπτευε το σεμινάριο, εκείνοι αγνόησαν το κάλεσμα του δασκάλου και προτίμησαν να πιουν καφέ αλλού, αλλά όχι μακριά από τον τόπο που ετελέσθη η επιμόρφωση.
Παρόντες ήταν οι κ.κ. Χ. Παμπούκης , Π. Γερουλάνος , Ι. Πανάρετος , Στ. Αρναουτάκης , Μιχ. Καρχιμάκης , Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τίνα Μπιρμπίλη και οι ευρωβουλευτές Στ. Λαμπρινίδης, Σιλβάνα Ράπτη, Αννυ Ποδηματά, Γ. Σταυρακάκης, Σπ. Δανέλλης, ο γραμματέας Σ. Ξυνίδης και λιγοστοί περιφερειάρχες, ανάμεσά τους η κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου.
Αυτά και άλλα πολλά γράφει το ....πρες
Το ερώτημα βέβαια είναι πόσο στοίχισε αυτό γιατί αν διαβάσεις στο διαδίκτυο τι ποσά γράφονται θα πάθουμε σίγουρα εγκεφαλικό!!! Μήπως αυτό εννοούσε ο Πρωθυπουργός, λέγοντας για αναβάθμιση και περισσότερα κονδύλια για την παιδεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: