Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΚΤΥΠΑΜΕ ΑΦΕΝΤΗ ΑΝΤΕΧΩ!

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιώργο Προβόπουλο, είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μία μέρα μετά την εκτόξευση του spread πάνω από τις 400 μονάδες βάσης.
Μετά τη συνάντηση δεν υπήρξαν δηλώσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Προβόπουλος ενημέρωσε τον υπουργό για τα ποιοτικά στοιχεία των αποτελεσμάτων της χρήσης 2009 και τη ρευστότητα στο ελληνικό πιστωτικό σύστημα, με αιχμή τις επισφάλειες, οι οποίες ανέρχονται στο 8%.
Παράλληλα, κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν και οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, ενώ ο διοικητής της ΤτΕ ενημέρωσε τον υπουργό Οικονομικών και για το αίτημα λήψης των εγγυήσεων ύψους 15 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας των 28 δισ. ευρώ που έχουν υποβάλει στην Τράπεζα της Ελλάδος τέσσερις τράπεζες. Το εν λόγω σκέλος του προγράμματος ενίσχυσης της ρευστότητας της οικονομίας ενεργοποιήθηκε εκ νέου με υπουργική απόφαση του κ. Παπακωνσταντίνου.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...πέρυσι κόντεψαν να μας μαμήσουν που έδωσαν οι δεξιοί τα λεφτά στις τράπεζες και σήμερα μετά το μαμήση .... τους ξαναδίνουν αυτοί τα υπόλοιπα. Μας μάμησαν together δηλαδή .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: