Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

"Να ενημερώσουν άμεσα για την οικονομική κατάσταση όλων των νομικών προσώπων, δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, εξαιρουμένων των σχολικών επιτροπών, μέχρι την 26η Απριλίου 2010, καλεί τους αρμόδιους φορείς των ΟΤΑ το υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο της υποβολής της έκθεσης για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας.
Οι συγκεκριμένοι φορείς θα πρέπει να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή ισολογισμούς και τα αποτελέσματα χρήσεώς τους, που αφορούν το οικονομικό έτος 2009, ακόμη και εάν οι εν λόγω οικονομικές καταστάσεις δεν έχουν εγκριθεί, κατά τα ισχύοντα, από τα αρμόδια συλλογικά όργανα."


Από τότε που σκέφτηκαν να μας αποπροσανατολίσουν, φτιάχνοντας σε μια νύχτα τον Καλλικράτη, φωνάζω ότι πρέπει να ελεγχθούν πρώτα τα οικονομικά των δήμων. 
Σήμερα δόθηκε η εντολή και μάλιστα σε μορφή κατεπείγοντος και με περιθώριο μόλις 5 ημερών να ενημερώσουν οι δήμοι το υπουργείο εσωτερικών!!
Εύγε! Βέβαια ίσως αυτά τα στοιχεία που θα πάρει το υπουργείο να είναι το "πιστόλι" στο κρόταφο μερικών νυν δημάρχων που αντιστέκονται... ίσως !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: