Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν σε αυτό τον φοβερό πολιτικό που ανήμερα της 21ης Απριλίου φέρνει το ΔΝΤ στην Ελλάδα αλλά και ανήμερα της γιορτής του, δυο μέρες μετά, μας το ξεφούρνισε ... Ή είναι ανίδεος ή μας μισεί!!
Και δεν θέλω να δικαιολογήσω την πιο καταστροφική κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο ..της Ν.Δ αλλά εμένα και τον καθένα μας, μας ενδιέφερε ποιος θα μας έβγαζε από την κρίση και ποιος θα μας έσωζε!! Τότε ο μόνος που είχε "σηκώσει" το χέρι του δεν ήταν άλλος από το Γιωργάκη.
- Λεφτά υπάρχουν ..ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου!!!
Ολοφάνερα πλέον καταλαβαίνουμε ότι ο άνθρωπος έπεσε στον λάκκο που ο ίδιος έσκαβε και δυστυχώς πήρε και όλους εμάς μαζί του !!!
Ο Γιωργάκης που αποκατέστησε το κύρος της χώρας μας εκτελώντας 11.000.000 Έλληνες.
Ο Γιωργάκης που αποκατέστησε την εμπιστοσύνη της ΕΕ αλλά οι αγορές δεν τον εμπιστεύθηκαν! 
Ο Γιωργάκης που υπερηφανεύονταν ότι χάρη σ΄ αυτόν η Ευρώπη απέκτησε τον μηχανισμό στήριξης, και μετά δανείστηκε από την Αμερική!
Ο προηγούμενος προπονητής ήταν κακός γιαυτό τον αλλάξαμε, Γιωργάκη!!!!! Αλλά με τις τόσες προχειρότητες, με τα τόσα λάθη, σε μόλις 6 μήνες, ο μοναδικός υπαίτιος, μοναδικός φταίχτης, είσαι εσύ. 
Δικαιολογίες τύπου η Ν.Δ έφταιγε, ή οι προηγούμενες κυβερνήσεις έφταιγαν, μόνο υπερήφανο δεν σε κάνουν, μιας και εσύ υπήρξες για πολλά χρόνια μέλος αυτών!  Ή κάνω λάθος; 
Μάλλον δεν σε ενημέρωναν;
Υ.Σ Όσο για το μαγευτικό Καστελόριζο που από εκεί  μας έκανες την καρδιά περβόλι..... ε μόνο τυχαίο δεν ήταν !  Ταξιδάκι ήθελες!
 
pinokio..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: