Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ

Η σχετική εγκύκλιος (ΔΙΠΠ/Φ.2.9/27/οικ.8179/13-04/2010) εστάλη από το Υπουργείο στο ΑΣΕΠ και με βάση αυτή οι Δήμοι και οι ΔΕΚΟ ανήκουν πλέον στις εξαιρέσεις του Ν. 3812/2009 που όριζε ρητά την απαγόρευση οποιασδήποτε πρόσληψης στο Δημόσιο. Στις εξαιρέσεις ανήκουν το νοσηλευτικό-ιατρικό προσωπικό, οι δάσκαλοι-καθηγητές και τα σώματα ασφαλείας. Έμαθα δε ότι τα αιτήματα των φορέων Τοπικής αυτοδιοίκησης θα εγκρίνονται πρώτα από την Τριμελή Επιτροπή υπουργών ώστε να ελεγχθούν οι πολυάριθμες αιτήσεις, και να επιλεγούν τελικά μόνο εκείνες που ανταποκρίνονται σε "πραγματικές" ανάγκες.

Τριμελής επιτροπή υπουργών λένε αλλά με το ΔΝΤ στα πόδια μας μήπως θα γίνει μονομελής..... χαχαχαχχα Το μοναδικό πλέον που θα καταργηθεί είναι σίγουρα το ρουσφέτι εκτός αν έχεις μπάρμπα στην Νιου γιουρκ πλέον!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: