Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δυο ολόκληρες σελίδες !! κάπου στην αρχή και κάτι μονόστηλα στις άλλες σελίδες, με καθημερινές εγκληματικές ενέργειες, έχουν πλέον οι εφημερίδα μας (ντόπιες).
Θα μου πείτε τώρα τι το πρωτάκουστο;
-Τίποτα... αλλά αν σκεφτείς ότι κάποτε μια ληστεία, ένας φόνος, μια διάρρηξη ήταν πάντα πρωτοσέλιδο, δημιουργώντας μας την αίσθηση ..... της έκπληξης και του αποτροπιασμού μας ....ενώ σήμερα σαν προοδευτικοί ξεφτίλες και πολίτες του νέου κόσμου, ξεπεράσαμε τόσο απλά τα αποτρόπαια, κάνοντας (το έγκλημα) ένα με την καθημερινότητα μας. Έτσι αναγκαστικά πέρασε και στα ψιλά αλλά και στις εσωτερικές σελίδες των ειδήσεων μας ! (Λέτε για να μην φαίνονται τα χάλια μας;)
Εξωτερικά πλέον υπάρχει η στήριξη της κυβέρνησης και το χάλι της Νουδούλας. Κατά τα άλλα η ενημέρωση είναι αντικειμενική .......
- Βρε γ@μώ την πείνα μας!!!
Και η ενημέρωση, η σωστή, η αντικειμενική καλά κρατεί...... 
Γράφει μια φυλλάδα (ενημέρωσης) ότι πιάστηκε νέος 32 χρονών στο δρόμο Ιναχωρίου -Χανίων με 1γραμμάριο χασίσι. 
-Κύριοι κατ΄αρχάς  προσοχή μην χάσετε την ποσότητα και κατά δεύτερον αυτός ο δρόμος Ιναχώριο-Χανίων κατά που πέφτει; Νέος δρόμος φτιάχτηκε και δεν τον πήραμε είδηση; Άραγε από που περνάει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: