Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ

Στα 5Ε έπεσε το τριπλό -πλέον- CD της Τζούλιας από τους πλανόδιους Ιρανοπακιστανοαφγανοινδοκορεάτες. Με λίγο παζάρι βέβαια πέφτει ακόμα και στα 4Ευρουλίνια.
- Αλήθεια η πολιτεία που είναι; Στο μικρό μας, Καστέλλι, το γυρίζουν ολημερίς πάνω από 4 άτομα μετρίου αναστήματος μελαψοί, πουλώντας την πραμάτεια τους. Ανενόχλητοι βέβαια. 
Τόσα χρήματα χαλάλι .... στους Νεοέλληνες κ. πρωθυπουργέ μας;
Η πολιτεία κοιμάται, μετά εμείς οι παλιοέλληνες, αν χρωστάμε μια δόση ή δεν μπορούμε να πληρώσουμε το ΟΤΕ μας πιάνουν στο άψε σβησε ... τα λαγωνικά σας. Μπρρρρρρρρρ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: