Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ...ΣΙΔΕΡΟ

Πρόσθετη χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Κισάμου ζητά με σχετική αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Πολιτισμού κ. Γερουλάνο και Οικονομίας κα. Κατσέλη, ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Σκουλάκης.
Όπως επισημαίνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «στο Δήμο Κισάμου δεν υπάρχει καμία άλλη αθλητική υποδομή για την άθληση και ψυχαγωγία της Κισαμίτικης νεολαίας» προσθέτοντας πως η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού όχι μονάχα στο Δ. Κισάμου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και στους όμορους Δήμους.
Τέλος, ο κ. Σκουλάκης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις ενέργειες και στις προσπάθειες που καταβάλλει η σημερινή Δημοτική Αρχή Κισάμου ώστε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο, όπως αυτό της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου να καταστεί πραγματικότητα.
http://skoulakis.blogspot.com/2010/04/blog-post_13.html
Καλά τα λέτε αλλά γιατί άραγε φάγαμε 12 χρόνια για να αποφασίσουμε για μια πρόσθετη χρηματοδότηση. Η πρώτη χρηματοδότηση,  που πήγε άραγε, στα σκουριασμένα σίδερα; Γιατί από ότι ξέρω τα άλλα τρία όμοια με το δικό μας κλειστά γυμναστήρια  - Ακρωτηρίου-Σούδας-Ταυρωνίτη- τελείωσαν χωρίς επιπρόσθετη χρηματοδότηση, εδώ και χρόνια. 
-Άραγε τι φταίει και εμάς δεν μας φτάνουν (ποτές) τα κονδύλια;
-Άραγε γιατί τώρα λίγους μήνες πριν τις  εκλογές βιαζόμαστε να φτιάξουμε την άθληση και την ψυχαγωγία της νεολαίας μας;
-Άραγε  η δημοτική αρχή μας τώρα αγωνίζεται για το κλειστό ή πάντα αγωνιζόταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: