Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ

«Εκφράζω την βαθιά απογοήτευση του ελληνικού λαού -κατ’ εντολήν του οποίου η Κυβέρνηση ασκεί την διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με το Σύνταγμα (!!!!) για τη σημερινή μαζική δήλωση δήθεν ψυχολογικής αδυναμίας ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας να εκτελέσουν τα πτητικά τους καθήκοντα στις μη επιχειρησιακές πτήσεις, επειδή ήθελαν με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση της αυτοτελούς ευνοϊκής φορολόγησης του πτητικού επιδόματός τους, στο πλαίσιο της νέας συνολικής φορολογικής πολιτικής.

Τεράστιο θράσος έχει ο κ. Βενιζέλος για να λέει αυτά κατά ανθρώπων που κάθε μέρα παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα και φυσικά εκφράζει μόνο την δική του απογοήτευση, γιατί
όλοι εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε πολύ υψηλά στην συνείδηση μας τους πιλότους, εν αντιθέσει με το που έχουμε γραμμένους τους πολιτικούς.

16 μισθοί οι υπάλληλοι της Βουλής, περικοπές σε αυτούς που μας προστατεύουν ..κοιτα να δεις θράσος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: