Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ "ΣΑΜΑΡΙΑ"

Άμεση λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Δασών Χανίων για τη λειτουργική ετοιμότητα του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς το αργότερο έως την 1η Μαΐου, ζητά από την Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μπιρμπίλη με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης. Εστιάζοντας στα προβλήματα του Δρυμού ο κ. Βαλυράκης επισημαίνει μεταξύ άλλων στην Υπουργό ότι δεν έχουν χρηματοδοτηθεί τα έργα συντήρησης του μονοπατιού, δεν έχει εγκριθεί καμιά πρόσληψη εποχιακού προσωπικού, ενώ το σύστημα επιτήρησης του Δρυμού παρά το γεγονός ότι έχει εγκατασταθεί δεν έχει λειτουργήσει.

Όπως αντιλαμβάνεστε μια από τα ίδια έχομε και θα έλεγα, ότι τώρα τα βηματάκια είναι με την όπισθεν και μάλιστα ψιλοτροχάδην. Οι πράσινες κολοτούμπες, ειναι σε καθημερινή βάση.  Ευτυχώς που ο γαλάζιος βουλευτής και οι υπόλοιποι πολιτευτές κρατούν μια ευπρέπεια, γιατί αν θυμηθούν τι γινόταν πριν κάμποσο καιρό για το παρόμοιο θέμα .....θα μπορούσαν άνετα να βγάλουν τώρα το άχτι τους!!
Τα λεφτά που είναι άραγε, κ. Μπιρμπίλη μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: