Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2010

Και για φέτος στις δύο πρώτες θέσεις παραμένουν τα :
1) Επαγγελματίας πολιτικός
Όπως πολύ καλά ξέρουμε, πολλοί από τους εθνοπατέρες μας δεν άσκησαν άλλο επάγγελμα πλην του κοινοβουλευτισμού.
2)Κληρονόμος κόμματος
Από τα πλέον κερδοφόρα επαγγέλματα. Δε θέλει κάποια ιδιαίτερα προσόντα, ένα καλό επώνυμο αρκεί.
3) Τι άλλο από... Πορνοστάρ
Έχει χαμηλή φορολόγηση σε ΦΠΑ στο 5%, δεν απαιτεί γνώσεις ούτε προϋπηρεσία ενώ έχει πολλά έξτρα και πολλά κέρδη. Αν μπορέσει να τσιμπήσει έσοδα και από τις πωλήσεις των Πακιστανών τότε είναι το επάγγελμα αποκάλυψη για φέτος
4) Πορνομάνατζερ
Ναι. Μπορείς και με κάτω του μετρίου IQ να ζεις καλά.! Κερδίζεις το παντεσπάνι σου τίμια. Απαιτούνται βασικά Ελληνικά.
5) Παίκτης Reality γενικά
Εκτός της ανακύκλωσης παιχνιδιών πχ. Από εκδίκηση της ξανθιάς ή το next top model στο Love bites και καπάκια από Αγρότης μόνος ψάχνει ... αποκτάς και φήμη.
Επίσης μπορεί να αποκτήσεις τσάμπα νέο σαλόνι κουζίνα ηλεκτρικές συσκευές και τζάκι
6) Next top model
Επικίνδυνο αλλά και προσοδοφόρο. Η υπερέκθεση σε φακό και μανατζαρέους βλάπτει ενώ έχεις πιθανότητες εξέλιξης προς το τρίτο καλύτερο επάγγελμα (δες πιο πάνω)
7) Εστιάτορας supported by Botrini
Σε γενικές γραμμές θα πας καλά, και μόνο για την περιέργεια της γειτονιάς θα σου έρθει κόσμος. Αν ο μάγειρας σου δεν είναι ταυτόχρονα και υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος έχεις βάσιμες ελπίδες να πας καλά.
Στα μείον ότι θέλει πολύ μανούρα με τον ΕΚΤΟΡΑ στα γυρίσματα για να έχεις και τηλεθέαση
http://news24gr.blogspot.com/2010/04/2010_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: