Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

"Το ξέραμε ότι το κρητικό κανάλι «Κύδων» είναι κομματικοποιημένο αλλά το κακό έχει παραγίνει. Κάθε μέρα στα δελτία τους έχουν φιλοξενούμενη την Όλγα Κεφαλογιάννη να κάνει μονόλογο με τη παρουσιάστρια και να μιλάει με τις ώρες και να λέει τα δικά της. Έλεος πια. Σας πήρανε χαμπάρι!!!!!"
Αυτό είναι το παράπονο τηλεθεατή που το εξέφρασε δημόσια στέλνοντας μάλιστα επιστολή στο γνωστό μπλοκ ΤΡΩΚΤΙΚΟ http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_1079.html
Μπράβο στην Ν.Δ που έχει δικό της κανάλι στα Χανιά. Μπουάαααααααααααααααααααααααααααα αλλαλαλλλά !!!!!
Χάσαμε τον μπούσουλα με τα κομματικοποιημένα κανάλια στα Χανιά ... αλλά και τα κομματόσκυλα !! Ήμαρτον !!!

1 σχόλιο:

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Γιάννη, δεν παρεμβαίνω επειδή εργάζομαι στον "Κύδωνα", αλλά η κακεντρέχεια και το ψέμα του "αναγνώστη" που έγραψε το σχόλιο στο "Τρωκτικό" είναι τόσο φανερό, αφού παραλήπτει πως σύμφωνα με τον Νόμο κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα μόνο για δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ότι λοιπόν γίνεται με όλους τους υποψήφιους,(απο όλα τα κόμματα) έτσι έγινε και με την κα Κεφαλογιάννη, η οποία σε όλη την προεκλογική περίοδο έχει εμφανιστεί στον "Κύδωνα" μόνο μια ημέρα και συγκεκριμένα σε "παράθυρο" στις 24Σεπτεμβρίου.
Δεν λέμε πως τα κανάλια είναι ακομμάτιστα, αλλά όταν ο φανατισμός ορισμένων πολιτών φτάνει στο ψέμα, νομίζω ότι πρέπει να αποκαθίσταται η αλήθεια.

Φιλικά