Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΥΣΙΚΑ ...ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, μετά τις 19.00 οι νέοι δίνουν ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων για να διασκεδάσουν και με την παρουσία τους να στείλουν ένα σημαντικό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει ότι αλλάζοντας τις καθημερινές μας συνήθειες συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα μειώνουμε σημαντικά τα έξοδα μας.
Στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Χανίων θα στηθεί ένα “οικολογικό σπίτι” με στόχο να παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους εξοικονομούμε ενέργεια σε κάθε μας καθημερινή δραστηριότητα. Παράλληλα, φοιτητές θα παρουσιάσουν ευρεσιτεχνίες που συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Στο μουσικό μέρος, τα συγκροτήματα Άγγελος Σκορδύλης & MPRR Creta Gang το πολύ μεγάλο rock συγκρότημα “Πράσειν Άλογα” και οι επαναστατικοί “Μανώλης Κονταρός” και “Νίκος Ζωϊδάκης” θα μας διασκεδάσουν ως αργά το βράδυ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σας περιμένουμε!
Την διοργάνωση και προβολή της εκδήλωσης επιμελείται η Real Advertising με την υποστήριξη του υποψήφιου βουλευτή, Στέλιου Νικηφοράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: