Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ...ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!

Κοινωνία (Εμμ. Βολουδάκης)
Η πολιτική παράταξη των συνεχιστών του Καποδίστρια, με οδηγό την Ορθόδοξη Εκκλησία συνέστησε το κόμμα «Κοινωνία», τον Μάρτιο του 2008.Δεν ζητά την ψήφο των πολιτών αλλά των ενοριών. Βασικός λόγος της δημιουργίας του ήταν η απογοήτευση που σκορπίζουν τα υπάρχοντα κόμματα και έτσι ο πρόεδρός του Εμμ. Βολουδάκης είπε να φτιάξει την «Κοινωνία» που ζητά: να μην διαχωριστεί το κράτος από την εκκλησία, υποστηρίζει ότι δεν ανήκουμε στη Δύση αλλά στην Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στην ορθόδοξη Ρωσία. Κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος έχει σπουδάσει τη «σύγχρονη επιστήμη της εποχής», την πληροφορική και έχει παντρευτεί μαθηματικό…
Έχει και δική του σελίδα (www.koinwnia.com)

Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη (Π.Α.Α.) (Ν. Κολίτσης)
Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του κόμματος μας κίνησε την περιέργεια. Εμείς με τη σειρά μας κινήσαμε γη και ουρανό, αλλά περισσότερες πληροφορίες δεν βρήκαμε.


Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) (Ν. Λούβρος)
Ένα κόμμα που προτάσσει αυτό που εν τέλει πουλάνε όλοι: φούμαρα! Οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. του Νίκου Λούβρου, κατοχυρώθηκαν στον Άρειο Πάγο μια ημέρα πριν την απαγόρευση του καπνίσματος και αποτελούνται αποκλειστικά από καπνιστές, που θεωρούν εαυτούς θύματα: «Η πολιτική ορθότητα θέλει να μεταμορφώσει τους μη καπνιστές σε αντικαπνιστές: σε μισαλλόδοξους φορείς αστυνόμευσης και καταστολής της διαφορετικότητας, σωφρονισμού όσων αποκλίνουν από τον "ίσιο δρόμο" της πολιτικής ορθότητας.»
www.kotes-kotes.blogspot.com

Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (Γ. Κόκκας)
Ή αλλιώς το κόμμα που εμπνέεται από τον ευρωπαϊκό διαφωτισμό και αν εκλεγεί θα στείλει φαντάρους τις γυναίκες! «Ουδείς πολίτης αυτής της χώρας θα φοιτά σε πανεπιστημιακό ή άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα, αν πρώτα δεν έχει εκπληρώσει την οπλιτική του θητεία. Άντρες και γυναίκες θα υπηρετούν την πατρίδα ισάξια και ισόνομα», γράφει το «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» στην ιστοσελίδα του. Πέρα από τις γυναίκες στο Στρατό, το εν λόγω κόμμα θέλει να ασχοληθεί με την προστασία της ελληνικής γλώσσας, τη διδασκαλία της ελληνικής φιλοσοφίας, την προώθηση των αρχαιολογικών ανασκαφών, το χωρισμό εκκλησίας και κράτους. Α, και τις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Θα απαιτήσουν να υπάρχουν άλλες τόσες επιμορφωτικές…
(www.ear-hellas.gr)

Μέλλον των Ελλήνων (Μ.Τ.Ε.) - Υπηρέτες του Ελληνικού Λαού (Υ.Τ.Ε.Λ.) (Ν. Σκοπελίτης)
Για το «Μέλλον Των Ελλήνων» δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Ωστόσο, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, θα είναι δυσοίωνο. Όσο για τους «Υπηρέτες Του Ελληνικού Λαού», όταν τους βρείτε, στείλτε κανέναν κι από ‘δώ.

Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης)
Οι «Φίλοι Του Ανθρώπου» ζητούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών με συνθηματάκια και εύκολα σλόγκαν, με ιδιαίτερο χιούμορ, αρκετές φορές «μαύρο», όπως π.χ.: «Δώστε μας την ψήφο σας, γιατί υπάρχουν τρόποι, τζιβάνες να εξάγουμε σε όλη τη Ευρώπη»… Το κόμμα του Κ. Σταμούλη αυτοχαρακτηρίζεται ως «ένα πολιτιστικό αίθριο για όσους δεν θέλουν πολιτική στέγη». Προφανώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι το χαμό που γίνεται με τους αίθριους και τους ημιυπαίθριους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: