Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Βάλια Βαγιωνάκη: Γεννήθηκε στο Νιο Χωριό Αποκορώνου, ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ, σήμερα γραμματέας του στα Χανιά.
- Αντώνης Βουκάλης: Γιατρός με καταγωγή από Βουκολιές και Μελιδόνι Ρεθύμνου, αναπληρωτής διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής.
- Ζώη Γεωργούλα: Νηπιαγωγός,
- Γιάννης Κοτσιφάκης: Απόφοιτης της σχολής ηλεκτρονικών της Σιβιτανιδείου. Διατέλεσε δήμαρχος Πλατανιά την 8ετία 1999-2006, πρόεδρος κοινότητας Γερανίου 1987-1998, σήμερα δημ. σύμβουλος Πλατανιάς και γραμματέας της ΤΕΔΚ Χανίων.
- Πέτρος Λυμπεράκης: Βιολόγος, ερευνητής σήμερα στο Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης με αντικείμενο την οικολογία.
- Γιώργος Μπικάκης: Επαγγελματίας αγρότης- κτηνοτρόφος από τις Βουκολιές, είναι πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Βουκολιών και είναι μέλος του Δ.Σ. Βουκολιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: