Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου εξήγγειλε κανόνες που αποτελούν ένα καλό βήμα για εκλογές χαμηλού κόστους που δεν θα επιβαρύνουν πολύ τον φορολογούμενο, ενώ ταυτόχρονα θα ελεγχθεί η ασχήμια της αφισοκόλλησης και θα εξαλειφθεί η αλόγιστη ρύπανση και σπατάλη φυσικών πόρων.
- Χμμ αλήθεια κάτι τέτοιο έγινε και χθες στο Καστέλλι με την ομιλία βουλευτή της αντιπολίτευσης; Ή ήταν εξαίρεση στον κανόνα;
Πάντως όπως και να έχει το πράγμα η κίνηση ήταν καλή, και ξαναγέμισε η αγορά μετά και την "φυγή" των τουριστών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: