Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ έχει δεχθεί, μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου καταγγελιών, την ανησυχία των πολιτών – καταναλωτών, με την περιβόητη γρίπη των χοίρων του Μεξικού, και το σχετικό με αυτήν εμβόλιο.
Το ΙΝΚΑ, αφού έλαβε υπόψη του όλες τις διαθέσιμες επιστημονικές απόψεις και καταχωρήσεις, και τα υφιστάμενα γεγονότα, θέτει υπόψη των πολιτών – καταναλωτών ότι, τόσο από τον τύπο, όσο και από το διαδίκτυο προκύπτει ότι:
Οι πρώτες χιλιάδες εμβόλια κατά της νέας γρίπης των χοίρων του Μεξικού, παραλήφθηκαν και στην χώρα μας, που σημειωτέον άλλες Ευρωπαϊκές το έχουν αρνηθεί όπως η Γαλλία, χωρίς να έχει εκδοθεί η απαραίτητη έγκριση από τον αρμόδιο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ΕΜΕΑ Λονδίνο,
Το σημαντικό ερώτημα όλων μας είναι:
1. Από πού αντλείται η βεβαιότητα της εκ των υστέρων έγκρισης από τον αρμόδιο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και παράγεται τέτοιος μεγάλος αριθμός εμβολίων από τις φαρμακοβιομηχανίες.
2. Πως αναλαμβάνουν οι υπεύθυνες κρατικές αρχές της χώρας μας, την ευθύνη να εμβολιάσουν τον πληθυσμό, με εμβόλιο που δεν έχει πάρει την έγκριση που δίδεται μετά την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και της επικινδυνότητας των παρενεργειών.
Δρ. Wolfgang Wodarg, πολιτικός και ειδικός στις πνευμονικές παθήσεις την Υγιεινή και την περιβαλλοντική Ιατρική και Πρόεδρος της Επιτροπής υγείας στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, εξέφρασε τους φόβους του για ένα εμβόλιο κατά της εν λόγω γρίπης επειδή «ΤΟ θρεπτικό Διάλυμά του αποτελείται και από καρκινικά κύτταρα από τα ζώα» και πρόσθεσε «η γρίπη των χοίρων δεν είναι πολύ διαφορετική από τη συνήθη γρίπη. Αντίθετα, αν δει κανείς τον αριθμό των υποθέσεων δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με μια κανονική εστία γρίπης». Τέλος περιέγραψε τον καλλιεργούμενο φόβο σαν «ενορχήστρωση». Οι πλήρεις δηλώσεις του βρίσκονται σε πολλές διευθύνσεις του διαδικτύου, ενδεικτικά στην: http://tinyurl.com/lshbs6
Το ΙΝΚΑ συνιστά στους πολίτες-καταναλωτές να λάβουν την οποιοδήποτε απόφαση για αυτούς και τα παιδιά τους ψύχραιμα και όχι κάτω από το κράτος του πανικού και για το να γίνουν πειραματόζωα με εμβόλιο αδοκίμαστα σε βάθος χρόνου. Παράλληλα (και αυτό ανεξάρτητα από τη γρίπη των χοίρων) να φροντίζουν την καθαριότητα, την διατροφή τους (να είναι μεσογειακή, υγιεινή και πλήρης) και να κόψουν το κάπνισμα - έτσι τονώνουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα για να αντιμετωπίζει τις απειλές κατά της υγείας.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ
θα εμβολιαστεί μόνο Όποιος το ζητήσει
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: