Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τελικά ίσως ΔΕΝ είναι λειψό το πράσινο ψηφοδέλτιο στα Χανιά όπως πολλοί λένε; Μπορεί να έφυγε ο κ. Χριστοδουλάκης αλλά τον αναπλήρωσε ο κ. Ι. Κάκανος !!!

Υποψήφιος Β. Πειραιώς με το ΛΑΟΣ ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γ. Ανατολάκης. Ωστόσο, ο κ. Ηλίας Ψινάκης δεν θα είναι υποψήφιος. Τι κρίμα!!!
«Με τον κ. Ψινάκη διερευνήσαμε την δυνατότητα της καθόδου του στις προσεχείς εκλογές. Ο χρόνος επωάσεως της ιδέας δεν ήταν αρκετός για τελικές αποφάσεις» είπε ο πρόεδρος. Καλά αυγό είναι ο Ψινάκης;

Τελικά Νεονάκης- Βερελής -Δρυς - Φωτιάδης γιοκ, μάλλον και ο Σημίτης και περιμένουμε από αύριο ή μεθαύριο τους ΝΔήτες που θα πάρουν τον πούλο!!

Βέβαια αν και εσείς θέλετε να μπείτε σε ψηφοδέλτιο μεγάλου κόμματος δεν είναι και πολύ δύσκολο; Στο Ηράκλειο και στο Λασίθι ακόμα ψάχνουν υποψήφιους στην Ν.Δ ...τρέχτε λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: