Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ

Την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου εφιστά η Microsoft Ελλάς, αναφορικά με πλαστά μηνύματα που ζητούν από τους παραλήπτες να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία προκειμένου -υποτίθεται- να κερδίσουν κάποιο δώρο.
Οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπλήρωση και αποστολή των προσωπικών τους δεδομένων σε άγνωστους παραλήπτες καθώς και στην προώθηση email που επιτρέπουν τη συγκέντρωση των προσωπικών δεδομένων πλήθους παραληπτών για παράνομες χρήσεις.
Τα μηνύματα προσπαθούν να πείσουν τους αποδέκτες πως προέρχονται από την εταιρεία και τους παρακινούν να το προωθήσουν στους φίλους τους. Η Microsoft Ελλάς τονίζει πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα μηνύματα και καλεί τους χρήστες που θα τα παραλάβουν να τα διαγράψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: