Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΕΡΑΙΑ

Με δικαστική απόφαση κατεβαίνει η κεραία της κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.
Τα ασφαλιστικά μέτρα που από κοινού κατατέθηκαν και συζητήθηκαν την 10-07-09, κατά της COSMOTE για την κεραία κινητής τηλεφωνίας που έχει εγκαταστήσει στο κτήριο του ΟΤΕ, Διον. Φραγκιαδάκη & Μιχ. Αρχαγγέλου σε απόσταση αναπνοής απ’ τα σχολεία 23 & 25, κερδήθηκαν.
Έτσι βάσει της δικαστικής απόφασης, υποχρεούται η COSMOTE να διακόψει προσωρινά τη λειτουργία του σταθμού βάσης και να προβεί στην απομάκρυνση της κεραίας.

Μήπως κάπως έτσι έπρεπε να κινηθούμε και εμείς. νηπιαγωγείο πολύ κοντά ας κλείσουμε μόνο την κεραία που είναι κοντά σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: