Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κισαμικός - Πανακρωτηριακός 2-0
Παιχνίδι για την πρώτη θέση του ομίλου και οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Βολάνη πήραν τους τρεις βαθμούς. Στο 42' ο παίκτης του Κισαμικού με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 49' ξανά ο Βολάνης με ατομική ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Καλή ήταν η διαιτησία του Μπουλέρου.
Για τον Κισαμικό αγωνίστηκαν : Παπαδάκης, Μαναρώλης, Μητρόπουλος, Μαργαριτάκης, Τουλουπάκης (67’ Αποστολάκης), Βολάνης, Στρατουδάκης, Μαραγκουδάκης, Ρουστέμι, Ντόντα, Κλωθάκης (83’ Παναγάκης)


Τελική βαθμολογία (4 αγώνες):
1. Κισαμικός 10 12-5
2. Πανακρωτηριακός 7 7-3
3. Θύελλα Καλ. 4 7-10
4. ΑΟ Περιβολίων 4 6-9
5. Ποσειδών 3 6-11

Δεν υπάρχουν σχόλια: