Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ
Οι Δήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης και παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Κισάμου, Μηθύμνης και Ιναχωρίου που συγκεντρωθήκαμε σε κοινή σύσκεψη σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2009 στο Δημαρχείο Κισάμου διαμαρτυρόμαστε εντονότατα προς κάθε υπεύθυνο για την αποψίλωση και υπολειτουργία οργανισμών κοινής ωφέλειας και Δημοσίων Υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Κισάμου.
Ειδικά για την αποψίλωση των γραφείων της ΔΕΗ στην Κίσαμο σε διοικητικό προσωπικό , αφού οι πολίτες πλέον είναι αναγκασμένοι να μεταβούν στα Χανιά για την διεκπεραίωση οποιασδήποτε υπόθεσή τους.
Για την αποψίλωση των γραφείων του ΟΤΕ στην Κίσαμο σε διοικητικό και τεχνικό προσωπικό και την υπολειτουργία κι αυτής ως υπηρεσίας. Για την υπολειτουργία του νεοσύστατου Α.Τ Κισάμου , αφού στερείται προσωπικού με αποτέλεσμα τη μη σωστή αστυνόμευση στις περιοχές μας.
Την λειτουργία του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης , το φημολογούμενο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Κισάμου από το αρμόδιο Υπουργείο και μετάβαση της υπηρεσίας κι αυτής στα Χανιά και ας μην ξεχνάμε και τις υπηρεσίες που έχουν κλείσει.
Για όλα αυτά δηλώνουμε ότι οι υπεύθυνοι θα μας βρουν αντιμέτωπους και θα προβούμε σε ενέργειες που δεν θα είναι αρεστές κι αρμόζουν σε μας.
Τους καλούμε λοιπόν να αναθεωρήσουν τις πολιτικές τους και να προσπαθήσουν με κάθε μέσο στην σωστή λειτουργία και αναβάθμιση και όχι στον υποβιβασμό αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: