Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΥΟ ΚΑΚΙΕΣ

Την καθαριότητα στην πόλη την έσπασε η Ν.Δ που γέμισε τους δρόμους με αφίσες του Κ. Καραμανλή, για την ομιλία του στο Ηράκλειο. Κακώς !Ήδη στον δρόμο για το λιμάνι οι "αντίπαλοι" τις έσκισαν και τις πέταξαν δεξιά- αριστερά. Ποιος άραγε θα τα μαζέψει;
Η παραπάνω φωτογραφία απο το εκλογικό γραφείο του ΠΑΣΟΚ στην Κίσαμο. Το πρόγραμμα των ομιλιών οι φωτογραφίες των υποψηφίων απο τα φυλλάδια τους και στην μέση "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ". Μήπως θα ήταν καλύτερα "ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ".... λέω εγώ!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αθλιοί και οι δύο, στηρίζονται στο ρουσφέτι και στη λαμογιά...μαύρο