Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ


Το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων στον στιχουργό, ποιητή, συγγραφέα και δημοσιογράφο Λευτέρη Παπαδόπουλο απένειμε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης τη Δευτέρα 7 του μήνα για την πολύχρονη και πλούσια προσφορά του στα Γράμματα και τον Πολιτισμό.

Αυτόν έπρεπε να τιμήσουμε και εμείς, γιατί από αυτόν μάθαμε να κάνουμε πολλά από τα πανυγηράκια μας εεεεε΄!!
Τον θυμάμαι να κάθετε στου Κουτσουρέλη και να κάνει όνειρα για την περιοχή μας!!! Σαν να' τανε χθες! Αλλά σαν και όλα μας τον πετάξαμε σαν άχρηστο μέσα σ΄ένα βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: