Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

"Δεν ξέρω ποιο μεγάλο μυαλό της επικοινωνίας το σκέφτηκε πάλι αυτό, αλλά το κινητό μου έχει γεμίσει spam sms από διάφορους υποψηφίους αυτών των εκλογών. Μετά από μία μικρή αναζήτηση σε twitter, FF και blogs είδα ότι δεν είμαι ο μόνος που του συμβαίνει.
Δεν ξέρω αν ήταν κοινή πρακτική και σε προηγούμενες εκλογές, αλλά, ειλικρινά, αυτή τη φορά είμαι στο τσακ να πετάξω το κινητό μου απ’το παράθυρο. Με ενοχλεί δε ιδιαίτερα, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχω πάψει να χρησιμοποιώ τα sms γενικά και τα μόνο που λαμβάνω είναι από συγκεκριμένους ανθρώπους α’ προτεραιότητας για μένα. Οπότε είναι ΠΟΛΥ εκνευριστικό να σταματάω ότι κάνω για να διαβάσω ένα sms που εκφράζει την χαρά και ελπίδα του οποιουδήποτε υποψ. βουλευτή να με δει στη συγκέντρωσή του ......"
Αυτά και άλλα πολλά έγραψε στην σελίδα η linguafranca και έχει απόλυτο δίκιο, δεν την γλυτώνεις εύκολα πλέον από κανένα υποψήφιο, όλοι σου στέλνουν τις .....ευχές τους καθημερινά και την υπενθύμιση τους (τώρα) να μην τους ξεχάσουμε!
Καλιά είναι να μας ελείπουνε όμως καλιά ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: