Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Με διαφορά 1 ώρας είχαμε δυο περιστατικά που οι σειρήνες της πυροσβεστικής και του ασθενοφόρου χάλασαν την Σαββατιάτικη ησυχία της πόλης.
Στις 0.800 π.μ είχαμε τροχαίο στην περιοχή του Συρικαρίου με άτομο να εγκλωβίζεται στο αυτοκίνητο του, χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.
Στις 0.900 π.μ είχαμε εργατικό ατύχημα σε οικία στον Λαρδά όταν γυναίκα της τράβηξαν τα δάκτυλα μηχανή που φτιάχνει χυλοπίτες και σε αυτήν την περίπτωση χρειάστηκε η πυροσβεστική για να ελευθερωθούν τα δάκτυλα της άτυχης γυναίκας. Μεταφέρθηκαν δε και τα δυο περιστατικά επειγόντως στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: