Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΚΙΣΣΑΜΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Τη στελέχωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού από τον Δημήτριο Κυριτσάκη στη θέση του προέδρου και τους Ανδρέα Μαρκάκη, Ιωάννη Μπιτούνη, Ασημάκη Κομνηνό και Δημήτριο Λουκά ως εισηγητές, αποδέχθηκε η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, κατόπιν υπόδειξης του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Υπέρ της αποδοχής της πρότασης του υπουργού Ανάπτυξης ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, ενώ οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, έριξαν λευκή ψήφο. Η νέα επιτροπή ανταγωνισμού έχει πενταετή θητεία.
Ο Δημήτριος Κυριτσάκης είναι Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου ε.τ.. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Υπήρξε Πρόεδρος και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών. Με ενασχόληση στο παρελθόν σε θέματα εμπορικού δικαίου και πτωχεύσεων. Κατάγεται από το Έλος Κισάμου.
Αποδεχόμενος την θέση του προέδρου ο κ. Κυριτσάκης τόνισε ότι "η Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στη λειτουργία της αγοράς, αλλά θα είναι τιμωρός για όσους δεν σέβονται τους κανόνες της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: