Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με νέα παρουσία στο Διαδίκτυο και στα Ηλεκτρονικά Μέσα Κοινωνικής Διαδικτύωσης
Σε μια εποχή που το Διαδίκτυο αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για τον σύγχρονο πολίτη, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Χανίων της Ν.Δ., ανανεώνει και αναβαθμίζει την παρουσία του στο διαδίκτυο με έναν πολιτικό συμβολισμό και μια νέα οργάνωση στο περιεχόμενο που παρουσιάζει, αξιοποιώντας με δυναμικό τρόπο σύγχρονα και προσιτά εργαλεία επικοινωνίας και κοινωνικής διαδικτύωσης.
Ο νέος κόμβος στην διεύθυνση http://www.markogiannakis.gr έχει υλοποιηθεί στην πλατφόρμα Wordpress με λογισμικό ανοικτού κώδικα που διανέμεται ελεύθερα μέσω του διαδικτύου και αποτελεί σημείο αναφοράς στην σύγχρονη πολιτική συζήτηση.
Ο νέος αυτός ιστοτόπος περιλαμβάνει αναρτήσεις σε όλες τις μορφές των πολυμέσων, δηλαδή σε κείμενο, ήχο και video. Το http://www.markogiannakis.gr αποτελεί το κεντρικό σημείο αναφοράς για όλα τα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης (social media & social networks), που εγκαινιάστηκαν ταυτόχρονα και είναι με τέτοιο τρόπο συνδεδεμένα, ώστε να είναι εύκολα στην χρήση από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Εκτός από το πλούσιο πληροφοριακό υλικό που έχει ήδη αναρτηθεί, υπάρχει και άλλο υλικό, το οποίο αφού ψηφιοποιηθεί θα εμπλουτίσει περαιτέρω την ιστοσελίδα.
Ο νέος αναβαθμισμένος διαδικτυακός τόπος, διαρθρώνεται από:
· Την κεντρική ιστοσελίδα στην διεύθυνση: http://www.markogiannakis.gr με Δελτία Τύπου, Δηλώσεις, Συνεντεύξεις, Ομιλίες, Παρεμβάσεις στο Κοινοβούλιο.
· το WebTV Channel στο YouTube στην διεύθυνση http://www.youtube.com/markogiannakiswebtv, με αρχεία video από τη δραστηριότητα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.
· το Flickr στο http://www.flickr.com/photos/markogiannakis, με πλούσιο αρχείο φωτογραφιών.
· την προσωπική σελίδα στο Facebook http://www.facebook.com/christos.markogiannakis
· το προφίλ στο Twitter http://twitter.com/markogiannakis, για άμεση διαδικτυακή ενημέρωση σχετική με κάθε ανάρτηση στην ιστοσελίδα (το «sms» του διαδικτύου).
· ενώ περιέχει ακόμα και δυνατότητα εγγραφής σε Newsletter και RSS ενημέρωση.

Από τα μέσα Απριλίου 2009 που προοδευτικά αναπτύχθηκε το σύνολο της νέας παρουσίας στο Διαδίκτυο, η ιστοσελίδα έχει δεχτεί πάνω από 10.000 επισκέψεις.
Ταυτόχρονα δημιουργήθηκε μια ομάδα ανθρώπων (Web Team) που υποστηρίζει και διαχειρίζεται στο διαδίκτυο τη νέα παρουσία του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, με σκοπό να προωθεί τις απόψεις, τα σχόλια των πολιτών και να επιταχύνει την επικοινωνία με τον ίδιο.
Οι επισκέπτες του ιστοτόπου έχουν την δυνατότητα να αποκομίσουν μια σφαιρική άποψη για το σύνολο των δραστηριοτήτων του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, να επικοινωνήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) μαζί του, να σχολιάσουν κάθε ανάρτηση, να ψηφίσουν και να ανταλλάξουν, με αρχές ομότιμης σχέσης, τις απόψεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: