Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΕΣ

Την δράση αγνώστων, οι οποίοι δηλητηρίασαν με φόλα κυνηγετικά σκυλιά στην ευρύτερη περιοχή της «Θερισιανης Μαδάρας», κατήγγειλαν κυνηγοί στον Κυνηγητικό Σύλλογο Χανίων.Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χαράλαμπος Μαρινάκης, χθες, πρώτη ημέρα του κυνηγιού για... το λαγό, κυνηγοί που βρέθηκαν στην περιοχή, ανέφεραν ότι τα σκυλιά τους - επτά συνολικά- θανατώθηκαν από φόλες.
Στο σημείο έσπευσαν θυροφύλακες, που προειδοποιούσαν τους κυνηγούς, ενώ στην περιοχή εντοπίσθηκαν περίπου 7 κιλά φόλες.
«Όλη η περιοχή ήταν ναρκοθετημένη. Δεν ήταν μόνο μια φόλα σε ένα σημείο», κατήγγειλε ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος απέδωσε την πράξη σε «λαθροθήρες, που επιδίδονται σε εμπορία θηραμάτων, και ενοχλούνται από την παρουσία των κυνηγών».
Το ίδιο φαινόμενο, σε μικρότερη έκταση, αναφέρθηκε και στα Τεμένια, όπου θανατώθηκαν δύο σκυλιά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ... ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΥΣ !

Ανώνυμος είπε...

Einai autoi pou gemizoun me nykterinoys lagoys, forthga gia thn Athina. Ki emeis tous dinoume ta lefta mas ...