Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Απριλίου 2009

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Στηρίζουμε τους καταναλωτές κινητής τηλεφωνίας στην Κίσσαμο"
Με αφορμή εκατοντάδων τηλεφωνημάτων καταναλωτών χρηστών κινητής τηλεφωνίας, που δέχτηκε η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της κωμόπολης της Κισσάμου, μεταφέροντας το άγχος τους ,την οργή τους, αλλά και την αγανάκτησή τους καταγγέλλοντας την ξαφνική διακοπή παροχής, από τις Εταιρείες παρόχους, WIND.VODAFON. COSMOTE, ξαφνικά χωρίς καμία ειδοποίηση σε κανένα, εμείς τους λέμε ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα σοβαρά εκ μέρους των παρόχων εταιρειών. Καλούμε λοιπόν κάθε καταναλωτή να έρθει από τα γραφεία της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, να μας υποβάλλει γραπτώς την καταγγελία του, προκειμένου η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, να προβεί σε ομαδική αγωγή. Τεχνάσματα και δικαιολογίες των παρατυπιών ούτε θα δεχτούμε ούτε θα ανεχτούμε εις βάρος της υγείας, της ζωής αλλά και των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών από κανένα. Η προβαλλόμενη αιτιολογία, για την μη νόμιμη εγκατάσταση τους, και των αυθαιρεσιών τους, δεν θα βρουν μονοπάτι σωτηρίας την ανάγκη των καταναλωτών. Όταν στήνανε τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, σε σχολεία, σε παιδικούς σταθμούς, όταν υπέγραφαν συμβόλαια παροχής με τους καταναλωτές ,δεν γνώριζαν ότι παρανομούσαν; Εδώ πρόκειται για αποδειγμένη απάτη και παραπλάνηση των καταναλωτών και της κοινωνίας ολόκληρης κατ εξακολούθηση, και οι αίτιοι και υπαίτιοι θα πρέπει να οδηγηθούν στις αρμόδιες αρχές και ιδιαίτερα στον εισαγγελέα για να επιληφθούν των διαπραχθέντων αδικημάτων, με αντίστοιχη ηθική και οικονομική δικαίωση των καταναλωτών.
Η Ε.Π..Κ.ΧΑΝ, παράλληλα καλεί τους θεσμοθετημένους φορείς της πολιτείας να πάρουν θέση άμεσα, για την αδικία που υφίστανται εκατοντάδες καταναλωτές, χρήστες της κινητής τηλεφωνίας της περιοχής στην Κίσαμο. Η περιφρούρηση της υγείας , της ζωής , της ασφάλειας των πωλητών, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι πρωταρχικό μας μέλημα.
Η αδιαντροπιά των επιχειρηματιών, δεν βαφτίζεται σε ανάγκη των καταναλωτών, και τα δικά μας δικαιώματα δεν τα διαπραγματευόμαστε σε κανένα τραπέζι, αγοράζουμε ένα προϊόν, ή υπηρεσία απαιτούμε και διεκδικούμε από τον πωλητή να μας τα παρέχει. Η μη παροχή θεωρείται από την νομοθεσία υπεξαίρεση των χρημάτων μας χωρίς αιτιολογία, και εμείς τα δικαιώματά μας θα τα διεκδικήσουμε.
Ο φορέας μας σε καμία περίπτωση δεν δίνει συγχωροχάρτια στην ανομία, ζητούμε και απαιτούμε την εφαρμογή της νομοθεσίας, δεν κάνουμε εκπτώσεις σε παραβατικές συμπεριφορές. Ζητάμε καθαρές λύσεις , που όφειλαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, να είχαν πράξει από την αρχή, και όχι να τις ζητούν και να τις χρεώνουν σε μας τους καταναλωτές παραβιάζοντας κάθε κανόνα ηθικής και δεοντολογίας τιμωρώντας μας με την ετσιθελική διακοπή της παροχής, χωρίς να είμαστε υπαίτιοι πουθενά. Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, δια της νομικής της υπηρεσίας θα στηρίξει τους καταναλωτές,της κωμόπολης της ΚΙΣΑΜΟΥ, στο δίκαιο του αιτήματός τους να έχουν κινητή τηλεφωνία, σε νόμιμες εγκαταστάσεις, και στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους από τους σημερινούς παρόχους.
Πληροφορίες και ενημέρωση στο τηλέφωνο της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ 282109266 http://enosikatanaloton.blogspot.com/2008/05/15_14.html
Η Πρόεδρος
Ιωάννα Μελάκη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"δεν κάνουμε εκπτώσεις σε παραβατικές συμπεριφορές"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βάλαμαι τι λίκενα, να φηλάοιι τα πρόββατα, που γλίτοσαν απώ τη "σούβλα" τον καιραιόν.
Άλι μήα κσεφτήλα, μέσ' τοις τώσαις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!