Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

210-6177816 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ

Ειδική γραμμή έφτιαξε η cosmote για τους πελάτες της στην Κίσαμο !! Έτσι όλοι που έχουν συμβόλαια με την εταιρεία μπορούν πλέον να μάθουν για το τι θα κάνει από δω και πέρα η εταιρεία στο τηλέφωνο 210 6177816.
Από συνομιλία που είχα με τον υπεύθυνο κ. Κώστα Τ...... μου με διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία κάνει ότι δυνατόν για να ξαναλειτουργήσει ο σταθμός βάσης, ότι θα χαρισθούν τα πάγια 2 μηνών σε όσους η διεύθυνση του λογαριασμού τους έχει έδρα το Καστέλλι.
Κατά τα άλλα και αυτοί περιμένουν την αναστολή της απόφασης για να προχωρήσουν !!!
Αυτά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: