Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

"Συνελήφθη παπάς στο πρόσφατο αγώνα Ελλάδος - Ισραήλ στο Ηράκλειο, όταν χρησιμοποίησε λέιζερ για να τυφλώσει τον ισραηλινό τερματοφύλακα. Ο παπάς από την Κίσαμο, συνελήφθη επ' αυτοφόρω να κάνει χρήση της συσκευής, εμποδίζοντας τον τερματοφύλακα να έχει καλή ορατότητα στο πέναλτι που κερδίσαμε!
Το πρόβλημα το είχε αναφέρει ο παίκτης στον διαιτητή καθώς και πριν από το πέναλτι τον τύφλωναν. Ο 43χρονος ιερέας από την μεριά του ανέφερε ότι έκανε σήμα σε γνωστό του στην απέναντι μεριά του γηπέδου."
Εμείς παρ' όλο που αυτά, στηρίζουμε τον παπά μας, γιατί εκτός ότι τον θέλουμε στα γήπεδα ο αγώνας εναντίων των Ισραηλινών ήταν εθνικής σημασίας. Και ποιόν θα πιστέψουμε εξάλλου καλύτερα, τον παπά ή τους πράκτορες της Μοσάντ που ήταν παντού στο γήπεδο ;

2 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Συγνώμη, μπορεί να ήταν ο αγώνας "εθνικής σημασίας", αλλά να τους νικήσουμε με την αξία μας. Και όχι με τέτοια ... παιχνιδάκια!
Εξ άλλου, το "ου κλέψεις", μόνο για τους "λαϊκούς" ισχύει;

Ανώνυμος είπε...

ΠA.NIKO μην προτρέχεις... ήσουν εκεί? το είδες? ή είσαι απ' αυτούς/ες που ότι σου πουλήσουν το τρώς? ΠΑΤΕΡ μην φοβάσαι τιποτα ολα θα πάνε καλά! η αλήθεια λάμπει για τους καλούς ανθρώπους όπως είσαι εσύ... ΕΣΥ ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, Ο ΘΕΟΣ μαζί σου