Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ

Αρκετοί πολίτες σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά την κατάθεση μηνύσεων εναντίων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας μιας και υπάρχουν πολλοί που θίγονται εργασιακά από το να μην έχουν σήμα στα κινητά.
Παράδειγμα, όπως μου έλεγε φίλος που ανήκει στο λιμενικό ή καταστρέφεται η 10λεπτη ετοιμότητα που υπάρχει στο σώμα ή θα πρέπει όσο καιρό δεν θα έχουν σήμα να στέκονται πάνω από ένα σταθερό νούμερο!!! Το ίδιο βέβαια θα ισχύει και για όλους κλάδους Αστυνομία- Πυροσβεστική- Στρατό.
Αλήθεια τι θα γίνει με τα πάγια, ο πολίτης τα πληρώνει για να έχει ορισμένες παροχές, τώρα τι έχει; Μήπως και εδώ πρέπει να γίνουν μηνύσεις;
Όσο για την ανάκληση των ασφαλιστικών που ειπώθηκε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, ίσως να μην είναι αρκετή μόνο η προφορική αλλά ούτε και η γραπτή δήλωση των μηνυτών, ίσως χρειάζεται μια δικαστική παράσταση και αυτό δεν είναι και της μιας μέρας, θέλει κάμποσο καιρό ώστε να κοινοποιηθεί και επίσημα στις εταιρείες.
Εξάλλου τώρα που φαίνεται η εξάρτηση μας θα μας δουλέψουν "ψιλό γαζί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: