Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΣΗΜΑ ΔΥΝΑΤΟ -ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ

08.00 π.μ και έχουμε πλούσιο "σήμα" σε όλη την πόλη!
Διαψεύδονται λοιπόν οι Κασσάνδρες που μιλούσαν για διακοπή του σήματος την Τρίτη (σήμερα) το πρωί.
Τελικά ποιοι έχουν δίκιο που από την αρχή μιλούσαμε για καθαρό εκβιασμό;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι άκρα γραφικοί "οικολόγοι" αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν χωρίς τηλέφωνο ζήτησαν πάλι οι εταιρείες να ανοίξουν τους διακόπτες,αυτό που έγινε εκεί είναι για γέλια..λόγω της τουριστικής περιόδου ξεχάστηκαν οι οικολογικές ανησυχίες κάποιων...εξάλλου οι μπίζνες είναι μπίζνες.Πργματικά οι κάτοικοι είναι έρμαια των δήθεν οικολόγων και των τοπικών αρχόντων.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτό είναι το συμπέρασμα σου ανώνυμε;
Οι οικολόγοι που αλλαξαν γνώμη είναι δακτυλοδυκτούμενοι και γνωστοί, οι υπόλοιποι-μαζι με σένα- είναι οι πραγματικοί αγωνιστές.
ΗΥ Νίκη των οικολόγων είναι τεραστια όπως και να το κάνεις! 15 μέρες ήταν πρώτο θέμα στην Ελλάδα.....και τα θετικά ή αρνητικά απο αυτήν την υπόθεση θα τα δουμε αργότερα!!!
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΆΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ Ή ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιάννη δεν θα χρησιμοποιήσω το επώνυμο μου σε ένα τυχαίο blog για να αποδείξω στους δήθεν οικολόγους ότι όσο πυκνότερο δίκτυο κεραιών τόσο χαμηλότερη η ακτινοβολία των τηλεφώνων,μελέτες υπάρχουν τόσο από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας όσο και από εργαστήρια πολυτεχνικών και πανεπιστημιακών σχολών με real time μετρήσεις ακτινοβολίας ακόμα και για την συγκεκριμένη κεραία.Ας ανοίξουν τα μάτια τους και ας ξεσταβωθούν.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Οι μετρήσεις αγαπητέ μου που είναι κατα παραγγελία κρύβουν πολλά!
Αλλά ακόμα και αυτές λένε οτι το σήμα είναι ακύνδινο;Ίσα-ίσα αλλά το ζητούμενο μας είναι αν είναι νόμιμες και πάνω σε αυτό κανείς δεν γράφει την αλήθεια.
Σαν πολίτης εσύ και λέγοντας όλα αυτά γιατί άραγε οι εταιρείες δεν σε ακούν και να βάλουν σε κάθε πόλη 5-6 μικρης έντασης αλλά πάντα μια και καλο-καμουφλαρισμένη;