Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009

ΖΗΜΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

"Ο δήμαρχος Τήλου κ. Αναστάσιος Αλιφέρης και ο πρόεδρος της «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Ν.Ε.» κ. Γιώργος Σπανός κατήγγειλαν ότι έγιναν «μαγειρέματα» και «μεθοδεύσεις» από τον κ. Παυλίδη, με «φωτογραφική προκήρυξη» που υπέγραψε ο ίδιος, ώστε να δοθούν οι γραμμές σε συγκεκριμένη ναυτιλιακή εταιρία, η οποία μάλιστα κατά την περίοδο διενέργειας του διαγωνισμού δεν διέθετε το απαραίτητο πλοίο. Η ζημία που φέρεται να έχει τελεστεί σε βάρος του Δημοσίου -σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες- αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι τρία μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του υπουργείου Αιγαίου, εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία εις βάρος του Δημοσίου. Μέχρι τώρα οι κατηγορούμενοι δεν έχουν κληθεί για να απολογηθούν."
Από την Ναυτεμπορική


Η απευθείας σύνδεση Καστέλλι- Ρέθυμνο με το "Βιτσέντζος Κορνάρος" είναι άραγε επιδοτούμενο κομμάτι ; Ή θα επιδοτείται το πλοίο να πάει από τα Κύθηρα στο Ρέθυμνο, μέσω Κισάμου... για να αράξει;

1.000.000 Ε η ζημία λένε στα Δωδεκάνησα ! Ανατρίχιασα που χάνονται τόσα λεφτά, μάλλον εκεί έχουν αξία τα ευρώπουλα, που χάνονται και τα ψάχνουν, εμείς εδώ ούτε που τα λογαριάζομαι τα 'χουμε πληθώρα και για σκόρπισμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: