Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ

Τελικά τα εύσημα στην δημοτική αρχή και ιδιαίτερα στην δήμαρχο που με αποφασιστικές κινήσεις τις τελευταίες μέρες κατάφερε να ακουστεί από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και να ξαναδοθεί το σήμα!!
Φυσικά προσωρινά μιας και μετά το Πάσχα πρέπει να γίνει έκτακτο συμβούλιο για να αποφασιστεί τι θα γίνει με τις περιβαλλοντικές μελέτες που εκκρεμούν.
Οι τρεις επιστολές προς τις εταιρείες που απέστειλε η δημοτική αρχή αφορούσαν την παροχή σήματος στην πόλη μιας και έχει δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα στην οικονομική, εμπορική όσο και κοινωνική ζωή της πόλης.
Οι επιστολές κατέληγαν, "Λόγω των ημερών του Πάσχα αλλά και την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως προβείτε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου να δοθεί σήμα στην πόλη της Κισάμου."
Τελικά σήμερα στις 11.30 το σήμα ήλθε και όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος φίλος ανώνυμος "η Ανάσταση στην Κίσαμο, για πολλούς ήλθε γρηγορότερα!!"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στη Δήμαρχο που καταφερε να πείση της εταιρίες να δώσουν σήμα.

tse2100 είπε...

Μπράβο και στους πολίτες της Κισσάμου πού πριν από την Δήμαρχο κατέθεσαν αγωγές ενάντια στης εταιρίες και καταγγελίες στο Εθνικό Συμβούλιο τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
Αλλά το μεγάλο μπράβο πρέπει να δοθεί στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Καστελιού που δεν γονάτισε ούτε λύγισαν στις αφόρητες πιέσεις των εταιριών και των πολιτικών του συνεργατών.
ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Στα δελτία Τύπου της Cosmote και της Wind τονίζεται πως επαναλειτουργούν τους σταθμούς βάσης μετά απο αίτημα του Δήμου ή της Δημάρχου.
Επίσης αναφέρουν πως θα πιστώσουν (αφαιρέσουν) ένα μηνιαίο πάγιο στους πελάτες τους που κατοικούν στην Κίσαμο

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στη Δήμαρχο και το ΔΣ που κατορθωσαν να έχομε σήμα στην Κίσαμο.