Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΕΔΩ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

"Συμβολικό καθαρισμό των ακτών Μάλεμε, Γεράνι και Πλατανιά πραγματοποίησαν χθες το πρωί μαθητές των Γυμνασίων των περιοχών αυτών. Χωρισμένοι σε ομάδες οι μαθητές καθάρισαν τις ακτές από διάφορα άχρηστα αντικείμενα σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης για πιο καθαρό περιβάλλον και εν όψει τουριστικής σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει." Έγραψε χανιώτικη εφημερίδα !!
Μπράβο στα παιδιά αλλά και στους καθηγητές και δασκάλους που πήραν αυτήν την πρωτοβουλία. Εμείς τώρα σε ένδειξη συμπαράστασης στους...εργολάβους, αλλά και ιδιοκτήτες χωματουργικών εργασιών, γεμίζουμε καθημερινά τις παραλίες μας με μπάζα και άλλα άχρηστα υλικά, αλλά συνάμα φτιάχνουμε αυθαίρετες μάντρες οικοδομικών υλικών σε όλη την υπέροχη διαδρομή από το Καστέλι προς το λιμάνι μας.
Μετά λέμε ότι δεν έχουμε τουρίστες και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.
Αυτό δεν πειράζει άραγε τους μεγαλοξενοδόχους; Αλλά να μου πεις υπάρχουν μεγαλοξενοδόχοι στην Κίσαμο;

Η επιγραφή δεξιά δεν είναι από την Κίσαμο, εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα για τα μπάζα. Από την γέφυρα του Ταυρωνίτη ως και το Ελαφονήσι δεν θα σας.......ξεσκίσουμε με το συμπάθιο, αν και εφόσον κάνετε κέφι να πετάξετε την σαβούρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: