Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Φίλοι αυτό το blog δημιουργήθηκε για ένα και μόνο λόγο!! Για να ανταλλάξουμε τις σκέψεις μας, να δούμε την ιστορία μας, να επικοινωνήσουμε, να μάθουμε λίγο περισσότερο για τα πράγματα της τοπικής μας κοινωνίας, να διορθώσουμε όπου και όσο μπορούμε τα στραβά και προπαντός να μην ανεχόμαστε την εκμετάλλευση που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να μας περάσουν.
Έτσι είμαστε μακρυά από ρουφιανιές, μακρυά από μικροκομματικά παιχνίδια και ντόπιες "κατινιές"!
Αν προσέξατε κάτω γράφω και το όνομα μου, έτσι αν κάτι δεν σας αρέσει μπορείτε να μου απαντήσετε αλλά φυσικά επώνυμα. Εξάλλου "άντρες" με παντελόνια είμαστε, ή κάνω λάθος!!
Για να μην σας κουράζω αν θέλετε να προσφέρετε κάτι στην πόλη σας, αν σας νοιάζει και την αγαπάτε όπως λέτε κύριοι "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" πέστε τα αλλά επώνυμα, τότε θα έχει αξία και βαρύτητα η κάθε κουβέντα σας. Κουτσομπολιό δεν κάνουμε, πολύ δε περισσότερο σας έχω αποδείξει ότι όλες οι γνώμες είναι καλοδεχούμενες στο blog αρκεί να έχει ένα όνομα, να έχει μια ταυτότητα !!!
Υ.Σ Απευθύνομαι σε αυτούς που προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξίγκι, έ από δω δεν θα το βγάλουν, ας προσπαθήσουν αλλού!
Κρατάω όλα τα ως και σήμερα σχόλια έτσι για να μην νομίσουν μερικοί οτι λογοκρίνουμε και περιμένω επιτέλους από αυτούς να ........αποκαλυφθούν, όχι γιατί έτσι θα τους μάθουμε αλλά γιατί κάποιες σκέψεις των αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: