Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει και στα σχολεία μας θα ακουστούν ξανά οι χαρούμενες φωνές των παιδιών μας.
Ο συνδυασμός ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και προσωπικά εγώ, θέλουμε να εκφράσουμε τις καλύτερες και από καρδιάς ευχές μας στους μαθητές, στις μαθήτριες όλων των βαθμίδων, στους εκπαιδευτικούς με σεβασμό στο λειτούργημά τους και στους γονείς. 
Μαθητές και μαθήτριες σας ευχόμαστε με αγάπη, η νέα σχολική χρονιά να αρχίσει με τους καλύτερους οιωνούς, να είναι εποικοδομητική και να θέσει τις βάσεις για την πραγματοποίηση των ονείρων και των στόχων σας.
Σε όλους εμάς τους γονείς που μέσα από τις δυσκολίες αλλά και τις ελπίδες που τρέφουμε καθημερινά για τα παιδιά μας στεκόμενοι στο πλευρό τους και πασχίζοντας για ένα καλύτερο μέλλον, ευχόμαστε δύναμη, υγεία και το ταξίδι αυτής της νέας σχολικής χρονιάς να μας βρει δυνατούς και υποστηρικτές στις ελπίδες και στους στόχους τους.
Ο μεγάλος και ουσιαστικός ρόλος των εκπαιδευτικών μέσα από τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνει. Με θέληση και δύναμη θα σταθούμε στο πλευρό σας και αυτή τη χρονιά, ευχόμενοι η μεταλαμπάδευση των αξιών, και της γνώσης που προσφέρετε, αλλά και όλο σας το έργο, να διέπεται από δύναμη και υπομονή. 
Ευχόμαστε σε όλους μία δημιουργική και με υγεία νέα σχολική χρονιά! 
Αντώνης Παρτσαλάκης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: