Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΡΑΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Ο Δήμος Κισσάμου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων &Φίλων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση της δράσης κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης «Αντικύθηρα – Κίσσαμος», που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2023, με σκοπό την συλλογή χρημάτων για την στήριξη των αναγκών του ειδικού σχολείου. 
Πρωταγωνιστής της δράσης θα είναι ο υπεραθλητής Βαρουχάκης Κώστας, ο οποίος θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως την Κίσσαμο, ενώ μαζί του σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται και ο Κισσαμίτης παραολυμπιονίκης  Πατεράκης Νίκος.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 14 του Σεπτέμβρη από τα Αντικύθηρα στις 12 το μεσημέρι και ο τερματισμός θα γίνει στη παραλία Τελωνείου στη Κίσσαμο αργά το απόγευμα της επόμενης μέρας.Η συγκεκριμένη δράση είναι υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
Απευθυνόμαστε στην ευαισθησία όλων σας! 
Δωρεές μπορούν να γίνουν στην σελίδα της εκδήλωσηςστην πλατφόρμα GIVE & FUND - giveandfund.comή απευθείας στον λογαριασμό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου στην ALPHA BANK:
Όνομα : ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΆΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ - ΕΕΕΕΚ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
ΙΒΑΝ : GR8001406880688002001000066
Τράπεζα : ALPHA BANK


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: