Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο Δήμος όπως έχουν τα πραγματα δεν έχει διαδικασία αν και θα μπορούσε να το παραβλέψει, το ΛΤΝ Χανίων δεν έχει καθημερινά μάτια για να δει τι χρειάζεται το κάθε λιμάνι ή λιμανάκι που έχει στην δικαιοδοσία και αρμοδιότητα του. ....έτσι το βάρος πέφτει τους πολίτες, στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς, και γενικώς σε αυτούς που αγαπούν τον τόπο. 
Φυσικά έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ποτέ το μεγάλο άλμα και να δούμε όλα αυτά που σήμερα δεν λειτουργούν αν δεν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα ΛΤ στο Δήμο. Το έχω ξαναπεί το λιμάνι Κισάμου έχει τόση κίνηση που μπορεί να συντηρεί και τον εαυτό του αλλά και τα υπόλοιπα λιμανάκια του Δήμου. Είναι κουραστικό να ζητάμε συνέχεια να μας κάνουν πράγματα οι άλλοι..... ειναι κάτι που μας έχει αφήσει πολύ πίσω.. μάλιστα δηλώνει και την αδιαφορία μας. 

Μπράβο στον Μανώλη που αγωνίζεται για να έχουμε τουλάχιστον μια επισκέψιμη γωνιά καθαρή. Ας ελπίσουμε οτι και ο Δήμος όταν θα βρει την άσφαλτο που μας έχει υποσχεθεί εδώ και 4 χρόνια να ρίξει λίγη ώστε στο λιμανάκι της Λίμνης να φανούν τα λίγα χρήματα που έριξε το ΛΤΝ Χανίων με την πλακόστρωση του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: