Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

 Η προσπάθεια του Κώστα αναγνωρίστηκε και δεν γινεται αυτό επειδή έλαβε μια πρόσκληση να παραστεί στην 48η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας απο την πρόεδρο της Χωρας ..αλλά επειδή θα έχει την ευκαιρία να πει όλα αυτά που θέλει να κάνει για τα παιδιά του ΕΕΕΕΕΚ Κουτουφιανών... κατευθείαν σε αυτούς που πρέπει.

Μια αναγνώριση που σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ίδια την επιθυμία του Κώστα για μια ατομική διάκριση. Είμαι σίγουρος πλέον οτι η προσπάθεια του δεν πήγε στράφι, ο κόπος του, η αγωνία του, βρήκαν δικαίωση .. τωρα τον αγώνα του τον ξέρουν πολλοί, και θα το μάθουν ακόμα περισσότεροι. Είναι η ευκαιρία του Κώστα να κάνει αυτό που ονειρεύεται γι' αυτά τα παιδιά, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, ακόμα ευκολότερα. 
Φυσικά τεράστια τιμή για τον ίδιο, την οικογένεια του, και για τον τόπο, που έχει αποδείξει οτι έχει ανθρώπους με αστείρευτες δυνάμεις προσφοράς.
Μπράβο για άλλη μια φορά Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: