Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Η επιτυχία ήταν αναμενόμενη ειδικά όταν υπάρχει οργάνωση και φυσικά να μπορεί ο κόσμος να καθίσει...κάπου. Για την χορωδία δεν υπάρχουν λόγια ήταν άψογη και μάγεψε τους Δημότες, τους επισκέπτες μας, μιας και η μουσική του αξέχαστου Μίκη δεν έχει σύνορα.
Τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, αποδόθηκαν από τη Χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, με χοράρχη τον Γιώργο Χαχλάκη και με  μαέστρο τον αγαπητό Νίκο Μαργαριτάκη. 
Έπαιξαν ακόμα ο Δημήτρης Καμηλάκης, ο Γιάννης Χορευτάκης, ο Γιάννης Χαρτζουλάκης και ο Γιώργος Γεωργιλάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: