Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΠΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΙΚΥΡΓΙΑΝΝΗ

Προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητές εργασίες που προβλέπονται από τη μελέτη κατασκευής του 2ου υποέργου Παράκαμψη Τοπολίων του έργου «Οδικός Άξονας Καλουδιανά – Τοπόλια – Μύλοι – Έλος – Βάθη – Χρυσοσκαλίτισσα», είναι απαραίτητη η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην επαρχιακή οδό Τοπόλια – Αïκυργιάννης – Καλάθενες, στη διασταύρωσή της με τη δημοτική οδό προς Τσουρουνιανά
Η μελέτη προβλέπει στένωση λωρίδας για την διαδρομή Τοπόλια – Τσουρουνιανά και η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις θα διεξάγεται εκ περιτροπής με κατάλληλη σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου, σύμφωνα με την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Επίσης προβλέπεται διακοπή κυκλοφορίας για την διαδρομή Τοπόλια – Αïκυργιάννης, και η κίνηση προς Αïκυργιάννη θα γίνεται από την επαρχιακή οδό Καλεργιανά – Καλάθενες – Αïκυργιάννης.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για 17 ημέρες, από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου έως και την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022. Θα εφαρμόζονται κατά την εκτέλεση των εργασιών και θα ισχύουν όλο το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: