Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ;

 "Η καθαριότητα της πόλης αποβλέπει σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Κισσάμου, στηρίζεται στη διαρκή συνεργασία των δημοτών µε τις υπηρεσίες του Δήμου και διέπεται από διατάξεις, υποχρεώσεις και δικαιώματα." Αναφέρει σε επιστολή τους προς τους πολίτες-δημότες του Δήμου Κισάμου χθες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μαυροδημητράκης.
Η αλήθεια ειναι οτι δεν μπορεί να γίνει ο χωροφύλακας καθενός μας ο Σπύρος, ούτε μπορεί να κάνει ελέγχους για να δει τι άνθρωποι είμαστε. Εγώ απλά θα τον ενημερώσω και θα τον συμβουλεύσω σαν φίλος και επειδή ξέρω πόσο στρεσαρισμένος ειναι στο θέμα αυτό... να ξεκινήσει να μας ρίχνει πρόστιμα, ειδικά σε αυτούς που αγνοούν τα βασικά. Παρακάτω θα δείτε την κουτοπονηριά μας σε φωτο.
Το παλιό νηπιαγωγείο σε κεντρικό σημείο της παλιάς πόλης κοντά στο Μουσείο δίπλα απο 2 -3 πολυτελείς ενοικιαζόμενες κατοικίες ... ο πονηρούλης της γειτονιάς μιας και δεν θέλει να κάνει 50 μέτρα να τα πετάξει στου κάδους έχει βρει το παραθύρι του εγκαταλελειμμένου σπιτιού και .. έτσι σώθηκε απο τον ποδαρόδρομο. 
Η βρώμα έχει φτάσει ως την αγορά... και απορώ πως αντέχουν την μυρωδιά τόσες οικογένειες εκεί δίπλα ...
Φίλε Σπύρο τι κι αν αγωνίζεσαι και προσπαθείς...εμείς έχουμε μάθει αλλιώς, φυσικά τώρα ειναι μια καλή ευκαιρία να ... τον βρεις και να τον τιμωρήσεις, μετά να πάρουμε τα σκουπίδια και να τα πάμε στην αυλή του σπίτι του ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: