Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ

Μπορεί να μην χωρά πλέον το Λαφονήσι τα αυτοκίνητα και τον κόσμο... δεν βάζει όμως όπως βλέπουμε και τα σκουπίδια η περιοχή ...όσο περισσότερος κόσμος πάει εκεί.... τόσο τα σκουπίδια ειναι περισσότερα. 
Και ναι μπορεί να λέει η δημοτική αρχή οτι το Λαφονήσι αστράφτει.. αλλά δεν συμβαίνει και το ίδιο στους χώρος αποκομιδής των σκουπιδιών ιδιαίτερα ένα γύρω απο αυτούς, που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η αδιαφορία έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. 
Όταν ζητάμε περισσότερες ομπρέλες για να εισπράξουμε πρώτα και μετά να εξυπηρετήσουμε τους τουρίστες, θα πρέπει να ειμαστε και προετοιμασμένοι για τέτοιες καταστάσεις...
 

Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει κάτι πριν απλωθούν παντού.... ειναι ντροπή μας τέτοιες καταστάσεις να βγαίνουν στην δημοσιότητα αλλά όπως φαίνεται αν δεν βγουν δεν ενδιαφέρεται και κανένας. 
 Φώτο Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: