Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Η αγωνία των τελειόφοιτών έφτασε στο τέλος της με την ανακοίνωση των βάσεων! 
Τα παιδιά που δικαιώθηκαν με την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αξίζουν συγχαρητήρια για τον κόπο και την προσπάθεια τους! 
Τα παιδιά που δεν κατάφεραν να αγγίξουν το στόχο τους, δεν πρέπει να απογοητευτούν! Η ζωή είναι μπροστά τους και περιμένει να εκπληρωθούν τα όνειρα τους. Ο δρόμος είναι μακρύς και τους επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες ακόμη! 
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που στηρίζουν ηθικά, ψυχολογικά και κυρίως οικονομικά το κάθε βήμα των παιδιών τους. Μπορεί οι απαιτητικές συγκυρίες της σύγχρονης εποχής να έκαναν ακόμη πιο δύσκολη την επίτευξη του στόχου τους, εντούτοις η επιμονή τους για ένα καλύτερο μέλλον, ευτυχώς υπερίσχυσε των όποιων εμποδίων. 
Συγχαρητήρια αξίζουν ασφαλώς και στους εκπαιδευτικούς που καθοδηγούν και δίνουν εφόδια στους μαθητές για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη δοκιμασία αυτή, που δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή μιας νέας διαδρομής γνώσης και δράσης...
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Θεοδωρογλάκης Μιχάλης


Δεν υπάρχουν σχόλια: