Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΔΩ, ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΚΕΙ...... ΠΟΥΝΑΙ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ;

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, θα βρεθεί από τις 28 έως και τις 31 Ιουλίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. / HELLENIC SEAPLANES S.A., Νικόλας Χαραλάμπους.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, ο κ. Χαραλάμπους θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με Δημάρχους και Προέδρους Λιμενικών Ταμείων.
Δεν ξέρω αν θα περάσει απο δω πράγμα που δεν το βλέπω πάντως θα έχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΤΝ Χανίων και εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά αν και όπως πάμε ούτε τα υδροπλάνα θα δούμε στην Κίσαμο αφού το σχέδιο με τις τωρινές συνθήκες ειναι σχεδόν ανέφικτο.
Στο άλλο θέμα με την απαράδεκτη κατάσταση του Καβονησίου και τα χιλιάδες αυτοκίνητα που το κατακλύζουν καθημερινά χθες έγινε μια πρώτη επιτόπια σύσκεψη και ίσως τις επόμενες μέρες γίνει μια απαγόρευση σταθμευσης ειδικά στους χώρους εντός της λιμενικής λεκάνης. Βέβαια την τελική απόφαση την έχει ο Λιμενάρχης Χανίων κ. Βαλυράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: